HOME      ONZE REGIOíS       VAKANTIEHUIZEN      OVER INSOLITA      PROMOTIES      CONTACTEER ONS      VOORWAARDEN     
Insolita

Vakantiehuizen, vakantievilla's, b&b's en agriturismo in ItaliŽ

Insolita
Vakantievilla’s, agriturismo, b&b’s en vakantiehuizen in Italië

Kantoor België:
Malosewaver 105
2440 Geel
België
Ond. nr. 0542.975.712

info@insolita.be
Algemeen telefoonnummer:
+ 32 473 255 500

 

De mooiste vakantiehuizen in Veneto vindt u bij Insolita

Groot gelijkt hebt u! De regio Veneto is de moeite meer dan waard om te ontdekken. Insolita heeft voor u een selectie gemaakt met de meest comfortabele en luxueuze vakantiehuizen en -villa's in Veneto. Elk door ons persoonlijk bezocht en geselecteerd vakantiehuis of -villa beschikt over een eigen zwembad en blinkt uit door een uitstekende ligging, weg van de platgetreden toeristische paden. Insolita garandeert u de perfecte uitvalsbasis om de prachtige Veneto te ontdekken.

Zelfs de meest veeleisende Italiëreiziger valt onvermijdelijk voor de charmes van de Veneto. Uiteraard mogen één of  meerdere dagtrips aan Venetië niet ontbreken in uw reisschema. Daarnaast bevat Veneto nog talrijke andere te ontdekken parels. Denk daarbij maar aan de charmante provinciesteden Verona met zijn Romeinse openluchtarena, de studentenstad en bedevaartsoord Padova en Vicenza, de stad van de beroemde architect Palladio.

Een andere niet te missen topper is een boottocht op het Brentakanaal waar u via hop-on/hop-off de historische villa's bezoekt van adellijke Venetiaanse families. Architectuurliefhebbers komen hier volop aan hun trekken. De Veneto ligt bovendien vlakbij het toeristisch populaire Gardameer.

Waarom kiezen voor onze vakantiehuizen in Veneto?

  • Al talrijke keren bezochten wij persoonlijk de regio Veneto. Tijdens onze eigen reizen bezochten we talrijke vakantiehuizen en vakantiewoningen. Dit leidde tot een strenge selectie van agriturismo, vakantievilla's en vakantiehuizen in Veneto. Bekijk hier ons aanbod voor Veneto.
  • Liefhebbers van Italië zijn veeleisende reizigers die na hun dagelijkse ontdekkingstochten 's avonds graag met een wijntje en Italiaanse versnaperingen uitblazen in alle comfort, rust en privacy. Dit vormt ons uitgangspunt bij het samenstellen van onze selectie vakantievilla's en vakantiehuizen in de Veneto: vlakbij alle culturele en natuurlijke hoogtepunten, maar toch voldoende ver verwijderd van het massatoerisme.
  • Een vakantie in Italië kan alleen slagen als u voldoende mogelijkheden heeft om af te koelen. Daarom selecteerden wij in Veneto uitsluitend vakantiehuizen en vakantievilla's die over een eigen zwembad beschikken.
  • Binnen ons aanbod aan vakantiehuizen en vakantievilla's in Veneto vindt u zowel geschikte mogelijkheden voor individuele gezinnen als grotere vakantiegelegenheden voor verschillende families die graag samen op reis gaan, mogelijk zelfs tot 20 personen.
  • Wanneer u via Insolita een vakantiehuis of -villa huurt in Veneto, dan werken wij voor u een informatiepakket uit op maat. Zo krijgt u van ons allerlei tips voor leuke dorpjes en stadjes, verrassende restaurants, niet te missen bezienswaardigheden,...
  • Wilt u een droomvakantie beleven in de Veneto en zoekt u hiervoor een geschikt vakantiehuis of vakantievilla? Mail ons uw wensen en verlangens, de periode dat u op reis wilt, de grootte van uw reisgezelschap,... Vervolgens ontvangt u van ons op maat enkele voorstellen van vrije vakantiehuizen en vakantievilla's in Veneto. Wilt u meteen onze persoonlijk geselecteerde mogelijkheden in Veneto ontdekken? Dat kan hier.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Agriturismo ItaliŽ | Vakantiehuizen PiŽmonte | Vakantiehuizen Le Marche | Vakantiehuizen Veneto | Vakantiehuizen Toscane | Vakantiehuizen UmbriŽ | Vakantievilla Toscane met zwembad | Vakantiehuizen Noord-ItaliŽ | B&Bís rondreis ItaliŽ | Vakantiehuizen Gardameer

Vakantievillaís, agriturismo, b&bís en vakantiehuizen in ItaliŽ
BelgiŽ: Malosewaver 105 - 2440 Geel - Ond. nr. 0542.975.712
Algemeen telefoonnummer: + 32 473 25 55 00
info@insolita.be

© 2013 Insolita
Mixed by Aroma Communicatie.