HOME      ONZE REGIOíS       VAKANTIEHUIZEN      OVER INSOLITA      PROMOTIES      CONTACTEER ONS      VOORWAARDEN     
Insolita

Vakantiehuizen, vakantievilla's, b&b's en agriturismo in ItaliŽ

Insolita
Vakantievilla’s, agriturismo, b&b’s en vakantiehuizen in Italië

Kantoor België:
Malosewaver 105
2440 Geel
België
Ond. nr. 0542.975.712

info@insolita.be
Algemeen telefoonnummer:
+ 32 473 255 500

 

De mooiste vakantiehuizen in UmbriŽ vindt u bij Insolita

Stop met zoeken. Voor de mooiste vakantiehuizen en vakantievilla's in Umbrië met kwaliteitsgarantievindt u in Insolita de geknipte partner. Hoogstpersoonlijk selecteerden wij als Italiëkenners een aantal vakantiehuizen en vakantievilla's in Umbrië die aan uw hoge eisen voldoen, zowel op vlak van luxe en comfort als de ligging. Elk vakantiehuis of -villa die wij aanbieden, beschikt over een eigen zwembad. Ook op vlak van agriturismi in Umbrië bieden wij talrijke mogelijkheden.

Umbrië is ongeëvenaard als u zoekt naar de combinatie van ongerepte landschappen, wilde natuur en hoogstaande cultuur. Het groene hart van Italië, zuidelijker gelegen dan Toscane, heeft alle troeven in huis voor een topvakantie. Bovendien liggen de prijzen voor het verblijf en het culinaire genieten in Umbrië nog beduidend lager dan in de buurregio Toscane.

Met Orvieto, Perugia, Assisi en Todi telt Umbrië verschillende historische steden die het bezoeken meer dan waard zijn. Tussen deze aantrekkingspolen overheerst de rust in ongerepte landschappen. Niet voor niets is Umbrië de Italiaanse regio bij uitstek voor een verblijf op een agriturismo, een prachtige verblijfsmanier om Italië goedkoper te ontdekken.

Waarom kiezen voor onze vakantiehuizen in Umbrië?

  • Binnen Umbrië gingen wij persoonlijk op zoek naar de vakantiehuizen en vakantievilla's die uitmunten op vlak van ligging, comfort en luxe. Prachtige vergezichten en mooi gelegen maar toch niet te ver van de culturele hoogtepunten. Deze combinatie vormt het ideale recept van onze mogelijkheden voor agriturismo, vakantiehuizen en vakantievilla's in Umbrië. Ontdek hier onze selectie van vakantiehuizen en vakantievilla's in Umbrië.
  • Umbrië ligt nog zuidelijker dan Toscane, waardoor u in de zomer gegarandeerd kunt genieten van de warmte en de zon. Bij hitte hoort uiteraard ook de nodige verkoeling, meteen de reden waarom wij in Umbrië alleen vakantiehuizen en vakantievilla's aanbieden met een eigen zwembad.
  • Ons aanbod omvat vakantiehuizen en vakantievilla's in Umbrië die geschikt zijn voor individuele gezinnen of kleinere reisgezelschappen. Daarnaast hebben we in onze portfolio verschillende authentiek gerestaureerde hoeves die verschillende families samen (tot zelfs 20 personen) kunnen herbergen.
  • Het aanbod aan vakantiehuizen of vakantievilla's in Umbrië is immens. Laat Insolita voor u het zoekwerk doen. Stuur ons een e-mail met uw wensen en verlangens, de periode waarin u naar Umbrië wilt, het aantal personen,... Binnen onze selectie lijsten wij de woningen en villa's op die aan uw wensen voldoen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Agriturismo ItaliŽ | Vakantiehuizen PiŽmonte | Vakantiehuizen Le Marche | Vakantiehuizen Veneto | Vakantiehuizen Toscane | Vakantiehuizen UmbriŽ | Vakantievilla Toscane met zwembad | Vakantiehuizen Noord-ItaliŽ | B&Bís rondreis ItaliŽ | Vakantiehuizen Gardameer

Vakantievillaís, agriturismo, b&bís en vakantiehuizen in ItaliŽ
BelgiŽ: Malosewaver 105 - 2440 Geel - Ond. nr. 0542.975.712
Algemeen telefoonnummer: + 32 473 25 55 00
info@insolita.be

© 2013 Insolita
Mixed by Aroma Communicatie.