HOME      ONZE REGIOíS       VAKANTIEHUIZEN      OVER INSOLITA      PROMOTIES      CONTACTEER ONS      VOORWAARDEN     
Insolita

Vakantiehuizen, vakantievilla's, b&b's en agriturismo in ItaliŽ

Insolita
Vakantievilla’s, agriturismo, b&b’s en vakantiehuizen in Italië

Kantoor België:
Malosewaver 105
2440 Geel
België
Ond. nr. 0542.975.712

info@insolita.be
Algemeen telefoonnummer:
+ 32 473 255 500

 

Wij hebben voor u de mooiste vakantiehuizen in Noord-ItaliŽ

Zoekt u vakantievilla's en vakantiehuizen in Noord-Italië? Uitstekend idee, op amper een dag rijden van België en Nederland treft u al verschillende unieke Italiaanse regio's. Met een persoonlijke selectie van vakantiehuizen in Noord-Italië, meer bepaald in de regio's Veneto en Piëmonte, vindt u bij Insolita al het nodige voor een geslaagde vakantie. Het klimaat in de zomer evenaart probleemloos de temperaturen en de zonuren van het Franse zuiden. Reden te meer waarom wij in Noord-Italië alleen vakantiehuizen en -villa's aanbieden met eigen zwembad. Ook hebben wij hier heel wat  mogelijkheden voor een verblijf op een agriturismo. 

Onze vakantiehuizen in Veneto, Noord-Italië

Ontdek hier onze selectie vakantiehuizen voor Veneto
Veneto is een regio in Noord-Italië met eindeloze mogelijkheden. Wissel een dagtrip naar Venetië af met een boottocht op het Brentakanaal om uiteindelijk prachtige stadjes te ontdekken zoals Verona, Padova of Vicenza. Architectuurliefhebbers kunnen zich verlekkeren op de talrijke historische villa's en kasteeltjes van adellijke Venetiaanse families, verspreid over de regio. De Veneto mondt uit aan het Gardameer en heeft een eigen kustlijn zodat er ook aan waterpret geen gebrek is.

Onze vakantiehuizen in Piëmonte, Noord-Italië

Ontdek hier onze selectie vakantiehuizen voor Piëmonte
Piëmonte heeft alle troeven om zelfs de verwachtingen van de meest veeleisende Italiëreizigers in te lossen. Witte truffels, exclusieve Barolo-wijnen, de hoofdstad van de slow food,... Maar ook: ongerepte landschappen, pittoreske stadjes met prachtige vergezichten, traditionele marktjes,... Steden zoals Genua, Turijn en Milaan liggen op korte rijafstand.

Waarom een vakantiehuis in Noord-Italië huren bij Insolita?

  • Noord-Italië heeft nog niet dezelfde toeristische aantrekkingskracht als pakweg Toscane of Umbrië. Toch moet dit deel van Italië allerminst onderdoen. De afgelopen jaren bezochten we herhaaldelijk de regio's Piëmonte en Veneto om persoonlijk vakantiehuizen en vakantievilla's te selecteren die qua ligging, privacy en comfortniveau aan de hoogste eisen voldoen. Ontdek hier onze vakantiehuizen in Noord-Italië: Piëmonte en Veneto.
  • Noord-Italië heeft een vergelijkbaar klimaat als de Franse Provence, waardoor een zwembad aan uw vakantiehuis of vakantievilla niet mag ontbreken. Daarom: al onze vakantiehuizen hebben een eigen zwembad.
  • Wij hebben in Noord-Italië vakantiehuizen voor zowel individuele gezinnen als verschillende families die samen op vakantie willen.
  • Een vakantiehuis bij Insolita geboekt in Noord-Italië? U krijgt van ons een zorgvuldig samengesteld individueel informatiepakket met tips voor leuke restaurants, niet te missen bezienswaardigheden, pittoreske stadjes,...
  • Zoekt u vakantiehuizen in Noord-Italië? Laat ons per e-mail weten wat uw wensen zijn, met hoeveel personen u op reis wilt, de gewenste periode,... Wij sturen u vervolgens een aantal geselecteerde woningen die passen binnen uw verwachtingen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Agriturismo ItaliŽ | Vakantiehuizen PiŽmonte | Vakantiehuizen Le Marche | Vakantiehuizen Veneto | Vakantiehuizen Toscane | Vakantiehuizen UmbriŽ | Vakantievilla Toscane met zwembad | Vakantiehuizen Noord-ItaliŽ | B&Bís rondreis ItaliŽ | Vakantiehuizen Gardameer

Vakantievillaís, agriturismo, b&bís en vakantiehuizen in ItaliŽ
BelgiŽ: Malosewaver 105 - 2440 Geel - Ond. nr. 0542.975.712
Algemeen telefoonnummer: + 32 473 25 55 00
info@insolita.be

© 2013 Insolita
Mixed by Aroma Communicatie.