HOME      ONZE REGIOíS       VAKANTIEHUIZEN      OVER INSOLITA      PROMOTIES      CONTACTEER ONS      VOORWAARDEN     
Insolita

Vakantiehuizen, vakantievilla's, b&b's en agriturismo in ItaliŽ

Insolita
Vakantievilla’s, agriturismo, b&b’s en vakantiehuizen in Italië

Kantoor België:
Malosewaver 105
2440 Geel
België
Ond. nr. 0542.975.712

info@insolita.be
Algemeen telefoonnummer:
+ 32 473 255 500

 

De mooiste vakantiehuizen in Le Marche vindt u bij Insolita

Als u zoekt naar luxueuze vakantievilla's of comfortabele vakantiehuizen in Le Marche, dan bent u bij Insolita aan het juiste adres. Door onze rechtstreekse contacten met de eigenaars en onze talrijke bezoeken ter plaatse, stelden wij persoonlijk een selectie samen van de beste vakantievilla's en vakantiehuizen in Le Marche. Elk huis beschikt over een eigen zwembad.

Le Marche vandaag is het Toscane van 25 jaar geleden. U vindt hier nog het authentieke Italië, amper aangetast door het massatoerisme. Deze eerder smalle regio in het centrum van Italië van Italië vat het allerbeste samen van wat Italië te bieden heeft. Op een afstand van amper 200 kilometer vindt u het hooggebergte met de Apennijnen. Deze gaan over in glooiende heuvels met olijf- en wijngaarden zo ver het oog kan zien. Dit prachtige landschap mondt uit in de oogstrelende kuststreek van de Adriatische Zee.

Onze vakantiehuizen en vakantievilla's in Le Marche liggen prachtig tussen de talrijke ongeschonden en beschermde heuveldorpjes. De mooiste dorpjes van Italië vindt u hier. In Le Marche maakt u ongetwijfeld kennis met de echte Italiaanse gastvrijheid. Uitgebreid authentiek Italiaans dineren kan hier nog perfect aan prijzen die we in België of Nederland al lang niet meer gewoon zijn.

Waarom kiezen voor onze vakantiehuizen in Le Marche?

  • Iemand die houdt van Le Marche, houdt ook van privacy en rust. Daarom besteden we bijzonder veel aandacht aan de juiste ligging van onze geselecteerde vakantiehuizen en -villa's. U verblijft in de perfecte uitvalsbasis om de talrijke culturele en natuurlijke hoogtepunten van Le Marche te ontdekken, terwijl u 's avonds zich heerlijk kunt terugtrekken in een oase van rust.
  • Aangezien het in de zomer behoorlijk warm wordt in Le Marche, beschikken al onze vakantiehuizen en vakantievilla's over een eigen verkoelend zwembad.
  • Ons aanbod omvat zowel huizen als villa's voor individuele gezinnen als grote authentiek gerenoveerde hoeves voor verschillende families die samen op vakantie gaan (tot zelfs meer dan 20 personen).
  • Wanneer u kiest voor Insolita, werken wij voor u een informatiepakket op maat uit met tal van tips voor lekkere adresjes, te bezoeken plaatsen, passende activiteiten,.... Verder kunt u ons altijd bereiken met alle denkbare vragen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Agriturismo ItaliŽ | Vakantiehuizen PiŽmonte | Vakantiehuizen Le Marche | Vakantiehuizen Veneto | Vakantiehuizen Toscane | Vakantiehuizen UmbriŽ | Vakantievilla Toscane met zwembad | Vakantiehuizen Noord-ItaliŽ | B&Bís rondreis ItaliŽ | Vakantiehuizen Gardameer

Vakantievillaís, agriturismo, b&bís en vakantiehuizen in ItaliŽ
BelgiŽ: Malosewaver 105 - 2440 Geel - Ond. nr. 0542.975.712
Algemeen telefoonnummer: + 32 473 25 55 00
info@insolita.be

© 2013 Insolita
Mixed by Aroma Communicatie.