HOME      ONZE REGIOíS       VAKANTIEHUIZEN      OVER INSOLITA      PROMOTIES      CONTACTEER ONS      VOORWAARDEN     
Insolita

Vakantiehuizen, vakantievilla's, b&b's en agriturismo in ItaliŽ

Insolita
Vakantievilla’s, agriturismo, b&b’s en vakantiehuizen in Italië

Kantoor België:
Malosewaver 105
2440 Geel
België
Ond. nr. 0542.975.712

info@insolita.be
Algemeen telefoonnummer:
+ 32 473 255 500

 

Over Insolita, dť expert in vakantiehuizen in ItaliŽ

Buitengewone vakantievillaís, vakantiehuizen, agriturismo en b&bís in ItaliŽ

Buitengewone vakantievillaís, vakantiehuizen, agriturismo en b&bís in ItaliŽ

Bij Insolita vind je prachtige vakantiehuizen en appartementen in landelijke en authentieke streken van Italië. Ik wil je graag laten genieten van al het moois dat dit prachtige land te bieden heeft. Genieten met al je zintuigen op een zalig tempo, wat moet vakantie meer zijn...?

Mijn aanbod heeft niets met massatoerisme te maken. Hier vindt u geen appartementen als luciferdoosjes, opgefokte animatietoestanden en dies meer maar wel de authentieke gastvrijheid van de eigenaars die vaak met veel fierheid een woning die sinds generaties in hun familie is ter beschikking stellen van buitenlanders. Niet voor niets luidt mijn bedrijfsnaam 'Insolita', het Italiaans voor 'ongewoon' en 'buitengewoon'.

Ik ken alle eigenaars persoonlijk en heb ook zelf hun woningen bezocht. Dit is het handelsmerk van Insolita: kwaliteit en persoonlijke service voor onze vakantiehuizen en vakantievilla's in Italië. Bij mij kan je steeds terecht voor uitgebreide informatie, niet alleen over de woning maar ook over de streek en wat er te beleven valt. Neem gerust een kijkje, er is voor elk wat wils. Van eerder eenvoudige appartementen tot zeer luxueuze vakantiehuizen en vakantievilla's.

A presto in één van onze vakantiehuizen in Italië!
Lieve

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Agriturismo ItaliŽ | Vakantiehuizen PiŽmonte | Vakantiehuizen Le Marche | Vakantiehuizen Veneto | Vakantiehuizen Toscane | Vakantiehuizen UmbriŽ | Vakantievilla Toscane met zwembad | Vakantiehuizen Noord-ItaliŽ | B&Bís rondreis ItaliŽ | Vakantiehuizen Gardameer

Vakantievillaís, agriturismo, b&bís en vakantiehuizen in ItaliŽ
BelgiŽ: Malosewaver 105 - 2440 Geel - Ond. nr. 0542.975.712
Algemeen telefoonnummer: + 32 473 25 55 00
info@insolita.be

© 2013 Insolita
Mixed by Aroma Communicatie.